Julbasar och filmhajk

I lördags var det julbasar i kyrkan. Scouterna stod utanför kyrkan på kvarnplan och sålde korv och glögg. Vi försökte också sälja magneterna vi gjorde i onsdags, men de flesta blev osålda… Korven gick bättre och totalt drog vi in ungefär 800 kr!

Efter basaren stannade Grodan Frank kvar i kyrkan och lagade pizza. Sedan blev det film fram till halv tre på morgonen. På söndag förmiddag var de rätt trötta scouterna med på gudstjänsten innan de åkte hem för att sova.

Det här inlägget postades i Grodan Frank, Okategoriserade av Rickard Molin. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *